MONO
MONO - 1
MONO - 2
MONO - 3
MONO - 4
MONO - 5
MONO - 6
MONO - 7
MONO - 8
MONO - 9
MONO - 10
MONO - 11
MONO - 12
MONO - 13
MONO - 14
MONO - 15
MONO - 16
MONO - 17
MONO - 18
MONO - 19
MONO - 20
MONO - 21
MONO - 22
MONO - 23
MONO - 24
MONO - 25

Bovekerke
MONO

Moscou 25, 8680 Bovekerke

€ 375 000

ref. MONO

Omschrijving

Residentieel wonen in het rustige Bovekerke (op de kruising van Kortemark, Diksmuide en Koekelare) op een groot perceel.

MONO is een kleinschalig en uiterst energiezuinig nieuwbouwproject bestaande uit 3 gekoppelde woningen in pastoriestijl gelegen langs de Noordstraat en één moderne villa gelegen langs Moscou. Alle woningen worden opgeleverd met 3 ruime slaapkamers (mogelijkheid om een vierde slaapkamer in te richten bij de gekoppelde woningen), parkeergelegenheid en mogelijkheid tot het realiseren van een carport. De alleenstaande villa zal vergund zijn met een poolhouse en zwembad/vijver. 


Comfort, energiezuinigheid, kwaliteit en een unieke ligging zijn de eigenschappen van deze kleinschalige realisatie.

Tijdens de ontwerpfase werd veel aandacht geschonken aan enerzijds de energiezuinigheid en anderzijds het wooncomfort van de bewoners:
  • Praktische indeling;
  • veel lichtinval;
  • smart air systeem, zowel verwarming als koeling (airco);
  • warmtepomp met zonnepanelen; 
Op deze manier is het zowel binnen als buiten aangenaam vertoeven.

Indeling: Het gelijkvloers beschikt over een mooie inkomhal met gastentoilet en een grote leefruimte met open keuken gekoppeld aan een erg ruime keukenberging. Op de eerste verdieping beschikt de woning over 3 zeer ruime slaapkamers, een badkamer (inloopdouche, dubbele lavabo en mogelijkheid tot het plaatsen van een ligbad) en afzonderlijk toilet op de gang. De woning biedt de mogelijkheid om een vaste trap te plaatsen naar de tweede verdieping, waar u tevens een extra slaapkamer of hobbykamer kan inrichten.

Een carport zal vergund worden en kan op vraag gerealiseerd worden bij de halfopen bebouwingen. De gesloten woning beschikt over een parkeerplaats voor de woning. De alleenstaande villa beschikt dan weer over een poolhouse en zwembad/zwemvijver die mee vergund zal worden (meerprijs op aanvraag).

1 Villa: Gerealiseerd op een ruim perceel van 1.113,23 m² en maar liefst 182 m2 aan bewoonbare oppervlakte met uitbreiding mogelijk voor zwembad van 28m² en poolhouse van 29,67m².

2 Woning: Gerealiseerd op een ruim perceel van  898,85 m² en maar liefst ca. 160 maan bewoonbare oppervlakte (excl. zolder).
3 Woning: Gerealiseerd op een ruim perceel van 533,12m² en maar liefst ca. 160 m2 aan bewoonbare oppervlakte (excl. zolder).
4 Woning: Gerealiseerd op een ruim perceel van 453,82 m² en ca.160 m2 aan bewoonbare oppervlakte (excl. zolder)

Wat maakt MONO uniek:
  • Energiezuinig project (smart air systeem met warmtepomp (l/l), zonnepanelen per woning,…);
  • kleinschalig project;
  • rustige ligging;
  • kwalitatieve architectuur en materiaalkeuze;
  • ...
De oplevering van dit nieuwbouwproject is voorzien 1 jaar na start werken. Start werken in functie van voorverkoop (vraag info op bij makelaar).  
Aanbod onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van een ontegensprekelijke bouwvergunning (verwacht tegen eind dit jaar).

Bent u op zoek naar een unieke nieuwbouwwoning in landelijke stijl of een moderne alleenstaande villa? Plan dan snel uw afspraak! Contacteer ons op het nummer 051 50 11 51 of via diksmuide@diksimmo.be.

De panden

Ref. Type Grondoppervlakte Prijs Slaapkamers Plan

Vraag meer info

Diego Cauwelier

Diego Cauwelier Founder

+32 (0)51 50 11 51
diego@diksimmo.be