KANTWERK
KANTWERK - 1
KANTWERK - 2
KANTWERK - 3
KANTWERK - 4
KANTWERK - 5
KANTWERK - 6
KANTWERK - 7
KANTWERK - 8
KANTWERK - 9
KANTWERK - 10
KANTWERK - 11
KANTWERK - 12
KANTWERK - 13
KANTWERK - 14
KANTWERK - 15
KANTWERK - 16
KANTWERK - 17
KANTWERK - 18
KANTWERK - 19
KANTWERK - 20
KANTWERK - 21
KANTWERK - 22
KANTWERK - 23
KANTWERK - 24
KANTWERK - 25
KANTWERK - 26
KANTWERK - 27
KANTWERK - 28
KANTWERK - 29
KANTWERK - 30
KANTWERK - 31
KANTWERK - 32

video

Klerken
KANTWERK

Kantwerkersstraat 3, 8650 Klerken

€ 369 500

ref. KANTWERK

Omschrijving

KANTWERK is een kleinschalig en uiterst energiezuinig nieuwbouwproject bestaande uit 3 gekoppelde woningen in landelijke stijl en één moderne alleenstaande villa gelegen langs de Kantwerkersstraat. 
 
Bouwonderneming Canneyt BV
is niet aan zijn proefstuk toe. Door hun jarenlange ervaring weten deze vakmensen wat de behoeftes zijn van hun klanten. 
Comfort, energiezuinigheid, kwaliteit en een afwerking tot in de kleinste details zijn dan ook de eigenschappen van deze kleinschalige realisatie.

Tijdens de ontwerpfase werd veel aandacht geschonken aan enerzijds de energiezuinigheid en anderzijds het wooncomfort van de bewoners:
  • Praktische indeling;
  • veel lichtinval;
  • vloerverwarming; 
  • warmtepomp (lucht/water) met zonnepanelen; 
  • vergaande afwerking;
  • ...
Op deze manier is het zowel binnen als buiten aangenaam vertoeven.

Indeling wonigen: Op het gelijkvloers bevinden zich de mooie inkomhal met gastentoilet en de grote leefruimte met open keuken gekoppeld aan een erg ruime keukenberging. Op de eerste verdieping beschikt de woning over 3 zeer ruime slaapkamers, een badkamer (inloopdouche, dubbele lavabo en mogelijkheid tot het plaatsen van een ligbad) en afzonderlijk toilet op de gang. De woning biedt de mogelijkheid om een vaste trap te plaatsen naar de tweede verdieping, waar u tevens een extra slaapkamer of hobbykamer kan inrichten. De halfopen bebouwingen beschikken over een carport met aangelegde oprit, terras en omheinde tuin. De gesloten bebouwing herbergt een inpandige garage. 

Indeling van villa: Op het gelijkvloers bevinden zich de ruime inkomhal met gastentoilet, de royaal ingedeelde leefruimte met open keuken van meer dan 60 m² en aansluitende bureauruimte van 8m². Op de eerste verdieping beschikt men over 3 slaapkamers (13,45 m²; 13,45 m² en 17,84 m²), en badkamer uitgerust met ligbad, douche, dubbele lavabo en aansluitende inloopdressing. De eerste verdieping is overigens ook voorzien van een afzonderlijk toilet en een berging. Buiten is de tuin volledig omheind en is de carport aangelegd en afgewerkt met een oprit in grindmatten. Daarnaast stippen we ook nog aan dat deze woning is opgebouwd met hoogwaardige ALU raamprofielen voorzien van screens. 

Lastenboek:
Het lastenboek voorziet ruime budgetten voor verdere afwerking van uw droomwoning. De bouwheer heeft hierin kosten nog moeite gespaard om u verder te begeleiden in samenwerking met de betere leveranciers in de regio. Wij geven u hierover graag wat meer uitleg bij een gesprek op kantoor of tijdens een bezoek aan de werf. 

Woning 1: Gerealiseerd op een ruim perceel van ca. 361 m² en maar liefst ca. 153 maan bewoonbare oppervlakte (excl. zolder).
Woning 2: Gerealiseerd op een ruim perceel van ca. 283 m² en maar liefst ca. 181 m2 aan bewoonbare oppervlakte (excl. zolder).
Woning 3: Gerealiseerd op een ruim perceel van ca. 360 m² en ca. 161 m2 aan bewoonbare oppervlakte (excl. zolder).

Villa: Gerealiseerd op een ruim perceel van 796 m² en maar liefst 201 m2 aan bewoonbare oppervlakte. 

Wat maakt KANTWERK uniek:
  • Energiezuinig project (warmtepomp (l/w), zonnepanelen per woning,…);
  • kleinschalig project;
  • rustige ligging;
  • kwalitatieve architectuur en materiaalkeuze;
  • tot in de puntjes afgewerkt, geen bijkomende kosten meer voor de koper;
  • ...
OPMERKING: Deze realisatie is tot in de details afgewerkt. De carports zijn vergund en geplaatst. De oprit en parkeerplaatsen zijn voorzien van grindmatten. De tuin werd omheind en de paadjes en terrassen werden reeds aangelegd in natuursteen. Kortom: U heeft als koper een minimum aan kosten voor verdere afwerking. 

De oplevering van dit nieuwbouwproject is voorzien voor eind 2024/ begin 2025.
De afwerkingen voor tuin en terras zitten niet inbegrepen in bovenstaande prijszetting (meer info betreft oplevering en uitgewerkte detailprijs per woning op aanvraag).


Bent u op zoek naar een unieke nieuwbouwwoning in landelijke stijl of een moderne alleenstaande villa? Plan dan snel uw afspraak! Contacteer ons op het nummer 051 50 11 51 of via diksmuide@diksimmo.be.

De panden

Ref. Type Grondoppervlakte Prijs Slaapkamers Plan

Vraag meer info

Diego Cauwelier

Diego Cauwelier Founder

+32 (0)51 50 11 51
diego@diksimmo.be