Houthulst
Gezellig gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer te huur in Merkem

Westbroekstraat 34, 8650 Houthulst

€ 545 /maand

ref. D202400118

Omschrijving

Op zoek naar een comfortabel en toegankelijk appartement? Dit gelijkvloerse appartement met 1 slaapkamer in Merkem biedt de ideale woonoplossing voor alleenstaanden of koppels.

Bij binnenkomst in het appartement komt u in een lichte en ruime woonkamer die naadloos overgaat in de open keuken. De keuken is uitgerust met moderne apparaten en voldoende opbergruimte, waardoor koken een waar plezier wordt. De slaapkamer is knus en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kast. De badkamer is praktisch ingericht met een bad met douchemogelijkheid, wastafel en toilet.

Het appartement beschikt over een eigen kleine koer, perfect voor een moment van ontspanning. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een garagebox achteraan het gebouw bij te huren. 

Gelegen in het rustige dorp Merkem (Houthulst), heeft u alle noodzakelijke voorzieningen binnen handbereik. Supermarkten, restaurants en openbaar vervoer zijn in de nabijheid, terwijl u ook kunt genieten van de groene omgeving en diverse wandel- en fietspaden.

Troeven:
  • Gelijkvloers en toegankelijk;
  • Mogelijkheid tot het bijhuren van een garagebox;
  • dichtbij lokale voorzieningen.
Huurprijs: 545 euro/maand.
Syndic: 35 euro/maand.

Dit gelijkvloerse appartement in Merkem is een unieke kans om in een rustige omgeving te wonen met extra faciliteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen!
Laurens De Meester Laurens De Meester

Laurens De Meester BACKOFFICE - VERHUUR

+32(0)51 501 151
laurens@diksimmo.be

Specificaties

Overzicht

Type Appartement
Slaapkamers 1
Grondoppervlakte 56 m²
Bewoonbare oppervlakte 56 m²
EPC-waarde 132 kWh/m²

Indeling

Slaapkamer 1
Keuken 1
Badkamer 1
Woonkamer 1
Koer 1
Berging 1

Gebouw

Type Appartement
Algemene staat Instapklaar
Bemeubeld Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed Nee
Voorzieningen Elektriciteit, Aardgas, Stadswater, Telefoon, Distributie, Riolering, Internet, Videofoon
Omgeving Woonkern, Onderwijs - Secundair onderwijs (GO! technisch atheneum Diksmuide [8,74 km]), Warenhuizen - Aldi (8600 Diksmuide [8,74 km]), Warenhuizen - Carrefour (Carrefour market DIKSMUIDE [8,77 km]), Warenhuizen - Colruyt (DIKSMUIDE (COLRUYT) [8,56 km]), Onderwijs - Basis en kleuter onderwijs (Vrije Basisschool [0,32 km]), Vervoer - Treinstations (Diksmuide [8,76 km]), Gezondheid - Apotheker (Apotheek Merkem [0,51 km]), Gezondheid - Tandarts (Algemeen Tandarts [0,26 km]), Warenhuizen - Delhaize (Kaaskerkestraat 82 8600 Diksmuide [8,87 km]), Vervoer - Bushalte, Vervoer - Bushalte (De Lijn), Dorp, Vervoer - Bus-en/of tramhalte (Merkem Kerk [0,07 km])
Renovatieplicht Niet van toepassing
G-score A
P-score A

Ruimtelijke ordening

Gevalideerd as-builtattest Nee
Stedenbouwkundige overtreding Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Bouwvergunning Ja
Verkavelingsaanvraag Nee
Voorkooprecht Nee
Afgebakende oeverzone Niet van toepassing
Geïnventariseerd erfgoed Nee